Vaarwel Annemie

Lieve Annemie

De Gandalfvakantie stond steevast geblokkeerd in jouw agenda. Tot je gezondheid het te lastig maakte, was je de enige die kon zeggen dat je àlle Gandalf-vakanties meemaakte. Je was een vaste waarde binnen de vakantie, in de keuken en tussen de mensen. Met een lach heb je ontelbare keren de afwas gedaan, soms met een goede babbel, soms al zwaaiend met de handdoek op een goede schijf. Bij jou vonden alle gezinnen keer op keer een luisterend oor. De liefde en warmte die je voor Gandalf had, straalde zo op je omgeving af dat je ook je man Walther kon overtuigen om mee te gaan op vakantie.

Na al die jaren, al die verhalen, al die herinneringen kreeg Gandalf een zeer speciaal plaatsje in jouw hart en in jouw leven. Maar Annemie, ook jij krijgt een speciale plaats in ons Gandalfhart.

Rust zacht, je zal niet vergeten worden.