Een boompje kerst

affiche Boompje Kerst

Kerstconcert van lagere schoolkinderen voor Gandalf

Wit en zwart, zo zijn de toetsen van een piano.  Andere toetsen heb je niet. Het unieke samenspel van deze toetsen brengt ons echter in vervoering. Zoals de witte en zwarte toetsen van een piano een harmonieuze melodie brengen, zo laten de jongens en meisjes van de vijf OLVA-basisscholen, Sint-Andreas Brugge en Wonderwijs hun stemmen samenklinken in melodieuze zang, ingetogen liederen en poëzie. In dit muzikaal spektakel staat de Kerstboom centraal. Zelf gecreëerde bomen zorgen voor een wisselend decor. Kerstmuziek brengt altijd wat hoop in de huiskamer of op woensdag 16 december in het Concertgebouw.

Organisator: Basisscholen van OLVA, Sint-Andreas Brugge en Wonderwijs

Tickets: bestellen via eenboompjekerst@gmail.com (vanaf 26.10.15)

Waar: Concertgebouw Brugge, Concertzaal

Wanneer: Woensdag 16 december 2015, 19.30u

Gandalf dankt de OLVA-basisscholen en Wonderwijs voor de steun!