Spaghettifeest aan huis

spaghetti logo
spaghetti logo

Met Gandalf organiseren we elk jaar een gezinsvakantie voor gezinnen in armoede. Omdat het recht op vrije tijd en vakantie een basisrecht is, ook voor wie in armoede leeft.
Om die vakantie te kunnen financieren zetten we telkens ook een Spaghettifeest op poten. Misschien was je er al eens bij en proefde je mee van onze enthousiaste sfeer?
Dit jaar moest heel bijzonder worden. Gandalf bestaat immers 25 jaar en dat verdiende een groot feest.
Corona brengt ons noodgedwongen op nieuwe ideeën. Geen groot feest, maar een exclusieve Gandalf spaghetti-actie aan huis!

Update: de bestellingen werden een enorm succes. Op 28 februari bezorgen we met vele vrijwilligers spaghetti aan huis waar bijna 1100 mensen heerlijk van zullen smullen.

Dankjewel voor het grote enthousiasme!

28 februari: spaghetti aan huis

Op zondag 28 februari 2021 brengen we tussen 10 en 13 uur jouw spaghettibox aan huis.

Om het haalbaar te houden, leveren we enkel in deze gemeenten (en de deelgemeenten): Blankenberge, Brugge, Oostkamp, Harelbeke, Ingelmunster, Izegem, Kortrijk, Kuurne, Oostrozebeke, Tielt, Torhout, Wingene, Zedelgem, Zuienkerke.
Komt je gemeente niet voor in deze lijst? Dan raden we aan jouw box bij een kennis in de regio te laten leveren.

leveringsgebied

Kopen = schenken

Elke goede daad, zet een nieuwe in gang! Met jouw steun kunnen we ook de gezinnen verwennen die de afgelopen 25 jaar van onze vakantie genoten, met een lekkere spaghettibox. Omdat we hen in deze tijden wat warmte willen brengen. Omdat we blijven geloven in een solidaire samenleving.

Help ons dit waar te maken simpelweg door jouw spaghettibox te bestellen.

Wat schaft de Gandalf spaghettibox van 15 euro?

  • een maaltijd voor twee personen
  • 500 gr. verse spaghettisaus, met veel zorg bereid door traiteur Engelenhof. Dat zal smaken! De saus kan natuurlijk ook ingevroren worden om later te genieten.
  • pasta én kaas worden voorzien. (Ja dadde, we denken aan alles!)
  • geanimeerde opwarm- en afwerktips van het Gandalfhuis
kopen=schenken