De Warmste Week voor Gandalf

Ook dit jaar komt naar aanleiding van 'De Warmste Week' van Music for life weer heel wat in beweging voor de goede zaak. We zijn dan ook blij dat Gandalf opnieuw in de lijst van goede doelen staat. Wil je zelf nog iets opzetten? Aarzel niet en registreer je meteen

Swim for life

In Wingene staat er dit jaar heel wat te gebeuren voor Gandalf. Tijdens de warmste week (van 18 tot 22 december) kan je in het zwembad ‘De Alk’ meedoen aan de Swim For Life. Per gezwommen baantje schenkt de gemeente Wingene 10 cent aan onze vzw. De kinderen uit de verschillende scholen en het personeel zullen meedoen. Er worden een aantal challenges voorzien om het aantal baantjes op te drijven.

Daarnaast is de actie uiteraard ook vrij toegankelijk voor andere (recreatieve) bezoekers. Zin om een baantje te trekken? Je vindt hier alle info.

Sietse kon niet wachten

Sietse uit Wingene schoot alvast in actie voor Gandalf, geïnspireerd door de Warmste Week van Studio Brussel. Samen met vrienden Ramin en Bo bakte hij overheerlijke wafeltjes en verkocht die aan de buren. Dat bracht tot nu toe 86,00 euro op. Maar hij geeft niet op: Sietse probeert de 100 euro te halen. Wij houden je op de hoogte of dat lukt!

Deze diashow vereist JavaScript.

Loop je ook warm voor Gandalf?

Zet dan ook iets op het getouw

Of loop je fit tijdens de Warmathon Brugge op 21/12 (van 14 tot 20u). Schrijf je meteen in.